ΔΥΤΙΚΑ ΑΠ' ΤΟ ΑΪΒΑΛΙ

Εισαγωγική εικόνα

Το μουσικό συγκρότημα «Δυτικά απ΄ τ΄ Αϊβαλί» μας παρασύρει σ' ένα ταξίδι με αγαπημένα «έντεχνα» τραγούδια, μικρασιάτικα, ροκ πινελιές, αλλά και με δικά τους όπως το «Ταξίδι στη βροχή», που αγαπήθηκε θερμά από το κοινό, μέσω ενός κυπριακού σήριαλ, του οποίου έντυσε τους τίτλους.

Πρόκειται για μια κεφάτη συντροφιά- με ρίζες από τη Λέσβο- εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα, οι οποίοι αγαπούν το τραγούδι που έχει κάτι να τους πει και με την πρώτη ευκαιρία στον λιγοστό ελεύθερό τους χρόνο, συναντιούνται για πρόβες και χτίζουν τη μουσική τους παρέα. Οι «Δυτικά απ΄ τ΄ Αϊβαλί» παντρεύουν με μοναδικό τρόπο την παράδοση με το σήμερα, το ρεμπέτικο και το ροκ, ενώ η ανάγκη τους για έκφραση καθρεφτίζεται μέσω της γέννας νέων τραγουδιών που θέλουν να μοιράζονται με φίλους και με τον κόσμο όλο.

Είναι οι:
Κώστας Καλδέλλης, Παντελής Παντελέλλης, Βούλα Γόντικα, Μιχάλης Μυτιλήνης, Τάκης Σωτηρχέλλης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 Οκτωβρίου 2017 , ώρα 21:30

Τιμές
12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
14 ευρώ με ποτό

40ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα
80 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα

Προπώληση εισιτηρίων
www.viva.gr
11876
σε όλα τα καταστήματα
Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, viva kiosk.
αθηνόραμα gr.

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ - UpStage
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ. 210 9315600

 

ΣΗΜΕΙΩΜΑ για τους «Δυτικά απ΄τ΄ Αϊβαλί».
Ο Κώστας Καλδέλλης είναι πραγματογνώμονας και εργάζεται στον ασφαλιστικό κλάδο. Εδώ και πολλά χρόνια, συνεργάζεται με επαγγελματικά σχήματα της μουσικής παράδοσης της Λέσβου και με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του αναδεικνύει αυτό που υπηρετεί. Είναι μέλος του παραδοσιακού συγκροτήματος «Οι Μυτιληνιοί», με δισκογραφική παρουσία με τον Δημήτρη Κοφτερό (μυτιληνιό δεξιοτέχνη του σαντουριού) και πολλές συμμετοχές σε εκδηλώσεις σε Ελλάδα, εξωτερικό και σε εκπομπές στη ΤV για τη μουσική παράδοση της Λέσβου.

Ο Παντελής Παντελέλλης είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός και παράλληλα με την εργασία του σε πολυεθνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών ασχολείται με τη μουσική από μικρή ηλικία. Κατάγεται από καθαρά μουσική οικογένεια. Έχει αποφοιτήσει πλήκτρα στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας και παρακολούθησε μαθήματα ούτι δίπλα στον δεξιοτέχνη Νίκο Σαραγούδα.

Η Παρασκευή Γόντικα σπούδασε Οικονομικά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εργάζεται σε λογιστικό γραφείο. Με την τέχνη του βιολιού, ασχολείται από τα 4 της χρόνια. Παρακολούθησε μαθήματα κλασικού βιολιού για 11 χρόνια δίπλα στους καταξιωμένους μουσικούς, Γιώργο Γεωργιάδη και Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη καθώς επίσης και μαθήματα θεωρίας και αρμονίας. Τα τελευταία χρόνια έχει εστιάσει στη τέχνη του παραδοσιακού βιολιού, με δάσκαλο τον κορυφαίο δεξιοτέχνη Γιώργο Μαρινάκη και έχει παρακολουθήσει μαθήματα Ανατολικής θεωρίας και μουσικής δίπλα στους «μεγάλους» του είδους Γιώργο Συμεωνίδη και Σοφία Λαμπροπούλου.

Ο Μιχάλης Μυτιλήνης είναι οικονομολόγος και εργάζεται σε εταιρία τηλεπικοινωνιών. Αυτοδίδακτος μουσικός με καταβολές από τη blues, κλασσική rock και ρεμπέτικη μουσική. Ακόμα με κιθάρα και φωνητικά συμμετέχει στη rock μπάντα Keith Richards Foundation. Για προφανείς λόγους αγαπάει τη Μυτιλήνη που μέσα από τους Δυτικά απ' τ' Αιβαλί του την επιστρέφει αμέριστα.

Ο Τάκης Σωτηρχέλλης σπούδασε οικονομικά και εργάζεται σε ασφαλιστική εταιρία. Του αρέσει να σκαρώνει τραγούδια, να ντύνει στίχους με μελωδίες και να τραγουδά. Για χρόνια πολλά, συμμετείχε σε συναυλίες με μουσικά σχήματα στην Ελλάδα και στη Κύπρο, ερμηνεύοντας κυρίως, τα ονομαζόμενα «έντεχνα» τραγούδια που ξεχωρίζει και δικά του. Ένα τραγούδι του το «Ταξίδι στη βροχή» έτυχε αποδοχής αρχικά στην Κύπρο το 1994, το 2002 κυκλοφόρησε σε cd μαζί με άλλα πέντε δικά του και αργότερα το 2013, με όχημα το κυπριακής παραγωγής σήριαλ «Βαλς με 12 Θεούς» του οποίου τους τίτλους έντυσε, ήρθε και αγκαλιάστηκε και στην Ελλάδα.