ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Εισαγωγική εικόνα

 Ο Σωτήρης Σωτηριού είναι ένας ανήσυχος καλλιτέχνης, με ποικίλες δραστηριότητες: τον συναντάμε σαν τραγουδιστή ,  σαν ηθοποιό αλλά κι ίσως ως διοργανωτή καλλιτεχνικών εκδηλώσεων ως τώρα ...και κανείς δεν γνωρίζει, ποιες άλλες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η καλλιτεχνική του αναζήτηση.

Έχοντας πραγματοποιήσει μια σειρά από επιτυχημένες εμφανίσεις σε club στα νότια προάστια,  παίζοντας πάντα σε δυναμικό ροκ ήχο, είναι έτοιμος για ακολουθήσει νέους μουσικούς δρόμους . Μόλις ολοκλήρωσε ένα ενδιαφέρον project με την μπαντα του, στο οποίο χαμηλώνει την ένταση, αλλά όχι το πάθος, κι έρχεται να το παρουσιασει, για πρώτη φορά στην σκηνή UpStage του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου. Ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό πρόγραμμα , ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια που υπήρξαν τα "soundtrack" της εφηβείας μας, ερωτικές μπαλάντες που έχουμε όλοι αγαπήσει, όπως και διαχρονικές επιτυχίες.

Από την δική του δουλειά, εκτός από τα 2 singles που έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν, θα μας παρουσιάσει και το ολοκαίνουριο αγγλόφωνο digital single με τίτλο 'Guardian Angel' το οποίο ουσιαστικά είναι το remake του τελευταιου του τραγουδιου 'Σαν σκια' που έτυχε  μεγάλης αποδοχής τόσο από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς όσο και στο youtube.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=dxaLuxks7pI

https://www.youtube.com/watch?v=C4gAoZyELLc

Πολλές εκπλήξεις κι αγαπημένοι προσκεκλημένοι σας περιμένουν το Σαββατο 21 Απριλίου, η Ελντα Πανοπούλου,  ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Νίκος Καλλίνης (Εκείνος κι Εκείνος), αλλά κι άλλοι καλλιτέχνες θα συντελέσουν για μια αξέχαστη μουσική -και όχι μόνο -βραδιά.

Σάββατο 21 Απριλίου 22:30

Τιμές
12 € με μπύρα ή κρασί στο bar
14 € με ποτό στο bar
17 € με ποτό στο τραπέζι
40€ φιάλη κρασί ανά 2 άτομα
80€ φιάλη ποτού ανά 4 άτομα

 

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ Σκηνή UpStage
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ. 210 9315600