ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΟΥΔΑΣ "ΕΔΩ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ"

Εισαγωγική εικόνα

Οι εκδόσεις δίσκων Καθρέφτης ήχων αληθινών και ο συνθέτης Νικήτας Βοστάνης σας καλούν την Δευτέρα 28 Μαΐου 2018 στις 9:00μ.μ. στο Γυάλινο Μουσικό θέατρο στην παρουσίαση του πρωτοεμφανιζόμενου στη δισκογραφία τραγουδιστή Ηλία Μαρούδα, ο τίτλος του δίσκου είναι «Εδώ στα όνειρα».

Πρόκειται για μια σειρά 8 τραγουδιών του Νικήτα Βοστάνη που τους στίχους υπογράφουν οι: Κώστας Μπαλαχούτης, Ιωάννα Ηλιουπούλου, Δημήτρης Παπασταθόπουλος και Μίρκα Παπαδημητρίου


Παρουσίαση Εύα Αλιανάκη - Είσοδος ελεύθερη

https://www.youtube.com/watch?v=5D3QdVaI1O4https://www.youtube.com/watch?v=5D3QdVaI1O4

 

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ - UpStage
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ. 210 9315600

 


 

Ο Ηλίας Μαρούδας γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό.Το 2006 ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι παράλληλα με τις σπουδές του στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στην πόλη της Καστοριάς.

Έχει εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας, αλλά και σε χώρους της Βορείου Ελλάδος τα προηγούμενα χρόνια. Έχει συμμετοχή στο αφιέρωμα, που έλαβε χώρα στο χώρο του Ιανού τον Απρίλιου του 2014, στο στιχουργό Μιχάλη Μπουρμπούλη καθώς και στο αφιέρωμα στο συνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή στον ίδιο χώρο τον Οκτώβριο του 2015, την επιμέλεια των οποίων είχε ο συνθέτης Νικήτας Βοστάνης.

Το χειμώνα του 2016 συμμετείχε στο The voice of greece που προβλήθηκε απο το Σκαϊ.

Οι σπουδές του στη μουσική έχουν επικεντρωθεί στον τομέα της φωνητικής, όπου και παρακολουθεί ακόμα μαθήματα στο εθνικό ωδείο Αθηνών υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας φωνητικής Φιλιώς Επιφανίου.

Η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά κυκλοφορεί επίσημα αυτές τις μέρες με τίτλο "Εδώ στα όνειρα".