ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ "ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ"

 Ο Παύλος Καρποδίνης ο αγαπημένος τραγουδοποιός επιστρέφει για δυο βραδιές, Παρασκευή 23 και 30 Νοεμβρίου, στο Γυάλινο UpStage σε μια υπέροχη μουσική παράσταση εφ' όλης της ύλης με τίτλο : "Ίσως φταίνε τα τραγούδια". Μια αναδρομή στις καλύτερες στιγμές του Ελληνικού τραγουδιού.


Μια παράσταση που φωτίζει μία διαδρομή με αγαπημένα τραγούδια-συνοδοιπόρους, διαλεγμένα τόσο από την ελληνική δισκογραφία όσο και προσωπικά του, πλαισιωμένος από εκλεκτούς μουσικούς:

Γιάννης Τσόλκας πιάνο ,

Τάκης Καραχούτης ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα,

Βασίλης Καραχούτης μπάσο,

Οδυσσέας Νικολόπουλος τύμπανα,

Νίκος Κρέτσης μπουζούκι.


23/11 με φιλική συμμετοχή : Λένα Φίλιππα, Λεωνίδας Μύαρης.
30/11 με φιλική συμμετοχή : Ζανέτ Καπούγια και Λεωνίδας Μύαρης.

 

Έναρξη: 22:30

Τιμές

12€ με μπύρα /κρασί
14€ με ποτό
40€ φιάλη κρασί ανά 2 άτομα
80€ φιάλη ποτού ανά 4 άτομα

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - UpStage
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ. 210 9315600


 

Ο Παύλος Καρποδίνης ξεκίνησε τις μουσικές του αναζητήσεις στα εφηβικά του χρόνια συμμετέχοντας σε μπάντες, ώσπου το 2002 δημιούργησε μαζί με τον Νίκο Διαμαντόπουλο το μουσικό σχήμα «Ομορον». Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με δικά τους τραγούδια, στίχους και μουσική είχε τον τίτλο «Πρώτη Μετάδοση». Σε αυτόν τον δίσκο συμμετείχαν η Αναστασία Μουτσάτσου και η Μαριάνα Ευστρατίου. Παράλληλα με τις ζωντανές εμφανίσεις του, το 2013 κυκλοφορεί η πρώτη, προσωπική του δισκογραφική δουλειά «Τα αρώματα της μοίρας». Μια ενότητα επτά τραγουδιών που βασίζεται σε προσωπικά βιώματα και που όπως σχολιάζει ο ίδιος «σκοπό έχουν να μοιραστούν μαζί σας μεγάλες - μικρές στιγμές ενός ταξιδιού νοσταλγίας, έρωτα, αγάπης, μέσα ουσιαστικά από προσωπικές ιστορίες...». Ο Καρποδίνης σε αυτήν τη συλλογή τραγουδιών, στην οποία συμμετέχουν η Ηρώ Σαΐα και ο Κώστας Μάντζιος, συνδυάζει τον ηλεκτρικό ήχο και τη μπαλάντα με πιο λαϊκότροπα ακούσματα στο ρυθμό του ζεϊμπέκικου.