OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2748876
Menu
111286
Vertical Image Area
2866730
Vertical Image Area
2866731

 

Ο Παύλος Καρποδίνης έρχεται ξανά στο Γυάλινο Up Stage, τη Παρασκευή 13 Μαϊου στις 22:00, αυτή τη φορά με εκλεκτή συντροφία την Κέλλυ Κουνάκη.

Ο  Παύλος Καρποδίνης, ένας αγαπημένος καλλιτέχνης με σταθερά και σημαντικά βήματα στο χώρο της μουσικής, έρχεται για μια μοναδική μουσική παράσταση στο Γυάλινο Up Stage, τη Παρασκευή 13 Απριλίου.

Μια παράσταση εφ' όλης της ύλης, που φωτίζει μια διαδρομή με αγαπημένα και γνώριμα τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία, που όμορφα συνδυάζονται με τις δικές του δημιουργίες, που τόσο έχει αγαπήσει το κοινό.

Ο Πάυλος Καρποδίνης έχει τον τρόπο να φορτίζει την ατμόσφαιρα, κάθε φορά παρουσιάζει ένα προσεκτικά επιλεγμένο μουσικό πρόγραμμα που δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο και όπως πάντα συνοδεύεται από εξαιρετικούς δεξιοτέχνες μουσικούς. 

Μαζί τους επί σκηνής: Άκης Μουχλιανίτης στο πιάνο, Αλέξανδρος Πάντζος στο μπάσο, Νίκος Καρνάβας στα τύμπανα, Δημήτρης Σαββαϊδης στο μπουζούκι.

 

 

Βογραφικό

Ο Παύλος Καρποδίνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε τεχνολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός στον Πειραιά και παράλληλα στο Εθνικό ωδείο κλασσική κιθάρα.

Μετά από συμμετοχή σε εφηβικές μπάντες και κατόπιν μουσικών αναζητήσεων δημιούργησε απο το 2002 το μουσικό σχήμα 'ΟΜΟΡΟΝ' με τον Νίκο Διαμαντόπουλο και ολοκλήρωσαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά 'Πρώτη Μετάδοση ' με δικά τους τραγούδια σε στίχους και μουσική. Στον δίσκο συμμετέχουν η Αναστασία Μουτσάτσου και η Μαριάνα Ευστρατίου.

Από το 2000 συμμετέχει στην Έντεχνη Ορχήστρα του πολιτιστικού του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος όπου και συνεργάστηκε με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες (Δ. Μητροπάνος , Α. Καλογιάννης, Γ. Ανδρεάτος κλπ.) και συμμετείχε στην δημιουργία πολλών συναυλιών – αφιερωμάτων σε μεγάλους Ελληνες δημιουργούς (Μ. Θεοδωράκης, Μ. Χατζιδάκις, Μ. Λοΐζος κλπ. )στην Ελλάδα και την Κύπρο. Παράλληλα, με το συγκρότημα 'ΟΜΟΡΟΝ' πραγματοποιεί συναυλίες σε γνωστές μουσικές σκηνές καθώς και σε δήμους της Αττικής.

Το 2013 κυκλοφορεί η πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά "Τα αρώματα της μοίρας", μια συλλογή τραγουδιών που βασίζεται κυρίως σε προσωπικά βιώματα, στην οποία συμμετέχουν η Ηρώ Σαΐα και ο Κώστας Μάντζιος.


 

Η Κέλλυ Κουνάκη είναι καθηγήτρια σύγχρονου τραγουδιού και θεωρητικών της μουσικής, μουσικός, τραγουδίστρια.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών ανώτερα θεωρητικά με την Στέλλα Μακτυγιάννη και σύγχρονο τραγούδι με την Αννα Διαμαντοπούλου, όπου και πήρε το πτυχίο της με αριστα παμψηφεί και με διάκριση από τον συνθέτη Μάριο Τόκα, που ήταν και π΄ροεδρος της επιτροπής.

Το 1990 ξεκινά την καριέρα της ως τραγουδίστρια και την ίδια χρονιά εκπροσωπεί την Ελλάδα σε διεθνές φεστιβάλ στη Βουλγαρία και λαμβάνει τη 9η θέση από τις 18 χώρες που συμμετείχαν.

Τραγούδησε σε σπουδαίες μουσικές σκηνές της Αθήνας και συνεργάστηκε με μεγάλα όνοματα της ελληνικής μουσικής, όπως η Βίκυ Μοσχολιού κι η Λίτσα Διαμάντη.

Το 2008 συνεργάστηκε με την Ορχήστρα του Οτε, όπου εμφανίζεται με καταξιωμένους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων, ο Μάνος Ξυδούς, ο συνθέτης Σπύρος Παπαβασιλείου, ο Δημήτρης Μητροπάνος κι ο Αντώνης Καλογιάννης. Την ίδια χρονιά και για 6 συνεχόμενες χρονιές συμμετέχει με το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου, στο διεθνές φεστιβάλ Fimu στο Belfor της Γαλλίας, εκπροσωπόντας την Ελλάδα κατέχοντας την 5η θέση ανάμεσα σε περισσότερες από 60 χώρες.

 Από το 2004 ξεκινάει την καριέρα της ως καθηγήτρια σύγχρονου τραγουδιού και συνεχίζει μέχρι σήμερα την επιτυχημένη της πορεία, καθώς συνεργάζεται με μεγάλα ωδεία, όπως τη Μουσική Σχολή Βύρωνα, το Εθνικό Ωδείο Ηλιούπολης και Χαλανδρίου, αλλά και το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου, με το τελευταίο μάλιστα συμμετέχει σε συναυλία του μεγάλου συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου μαζί με τον Κώστα Μακεδόνα. 

Παράλληλα κι επιλεκτικά εμφανίζεται σε μεγάλες μουσικές σκηνές.

Vertical Image Area
2871418

 

Footer
111308